Krijg je hangende borsten als je s'nachts je bh aanhoudt of juist niet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

's Nachts je bh aanhouden is juist erg slecht; je bloedsomloop wordt belemmerd, dus ik zou het zeker niet doen (het is ook slecht voor je bh zelf) Ook krijg je er geen hangende borsten van, omdat je toch al ligt, en je borsten dus ook. Als je het echt vervelend vindt om niks aan te hebben, kan je altijd nog een gewoon topje aandoen.

Nee, het is een fabeltje dat je dan hangende borsten krijgt. Je kunt gewoon met een bh aan gaan slapen, dat is aan jezelf. Maar of het lekker ligt?

Er zijn zelfs speciale slaap-BH's (maar vooral in de grote maten, omdat je borsten dan lastig kunnen zijn met het slapen). Op het hangen heeft dat geen effect - leeftijd en zwaartekracht des te meer.

Nee dat maakt niks uit. Het ('s nachts) dragen van een BH verandert niks in de structuur van je celopbouw, of je spierweefsel.

Het lijkt me dat zwaartekracht hier de factor bepaaald. Wanneer je ligt zijn je borsten veel platter. Hangende borsten krijg je van de zwaartekracht tenzij je de grote en kleine borstspieren(M.Pectoralis major et minor) bijhoud met krachttraining.

Het schijnt dat op je buik slapen wel goed is tegen het voortijdig gaan hangen je borsten. Tja de zwaartekracht doet nu eenmaal zijn werk. Ben blij dat ik meestal op mijn buik slaap.

Nee hoor, maar ik doe altijd mijn BH uit als ik ga slapen, mijn moeder zegt dat dat gewoon beter is voor de groei van je borsten. Maar het kan eigenlijk geen kwaad, bijna al mijn vriendinnen slapen met hun BH aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100