waarom heb ik iedere ochtend een odol en blijft dit fenomeen tot in lengte van dagen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ochtenderectie is altijd een spontane erectie. De belangrijkste oorzaak voor een ochtenderectie is testosteron en de hormoonspiegel, dat is aangetoond. Ochtenderecties ontstaan tijdens de REM slaap. REM is het meest ontspannen slaapfase, in deze fase droomt u ook en dat zijn de dromen die men onthoud. Het Testosterongehalte in het lichaam is tussen 04:00 en 08,00 's morgens het hoogst en is dus tegelijkertijd met REM slaap. Neuroreflexen worden gestimuleerd tijdens REM slaap en daardoor ontstaan de ochtenderecties. Uit onderzoek blijkt dat de sterkte en hardheid van de ochtenderecties minder wordt naarmate men ouder wordt (na 55ste levensjaar). Maar de erecties kunnen wel ook zomaar op andere tijdstippen opkomen, dat komt door de veranderlijke hormoonspiegel. Iemand die een erectiestoornis heeft met een lichamelijke oorzaak, zal ook minder ochtenderecties krijgen. Ook kunnen bepaalde medicijnen ervoor zorgen dat u geen ochtenderecties meer krijgt.

Bronnen:
http://www.penisvergroting-online.nl/ochte...

Geloof niet dat het een fenomeen is. Het feit dat dit tot in lengte van dagen duurt geloof ik niet . Steek hem in een andere watermeloen dan koelt ie wel af.

Is heel normaal hoor, veel mannen hebben dat en is niks om je zorgen om te maken. Meeste mannen hebben een keer of 5 per nacht een erectie. Wat wel vreemd is dat het zo lang blijft aanhouden, dat zou een goede reden kunnen zijn om eens naar de huisarts te gaan.

Het lijkt mij dat het alleen maar gunstig is. Zo weet je iig dat je zaakje naar behoren werkt. Kwaad kan het niet.

Als 75 jarige kan ik je gerust(?) stellen. het blijft niet tot in lengte van dagen. Je hebt het ieder ochtend,om je te laten zien,dat dit onderdeel van je anatomie nog goed functioneert.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100