goedkope massage bestaat dat?

een vr massageur hoeveel kost dat ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een massagebehandeling van 60 minuten kost ongeveer 40 - 50 euro. Alleen een deelmassage (bijv. nek) is vaak iets goedkoper (en ook minder lang). En misschien wil je vriendin/vrouw je gratis masseren, dat is dan nog een stukje goedkoper, misschien investeren in een boek en af en toe een bloemetje ;o) Toegevoegd na 1 minuut: Meer informatie over massage en links naar diverse professionals kan je vinden op startpagina.

Bronnen:
http://massage.startpagina.nl/

Als je iemand kunt vinden die de opleiding tot masseur volgt, is het waarschijnlijk (bijna) net zo lekker en goed, maar zul je er minder voor hoeven betalen. Ik ga wel eens naar zo iemand toe, en betaal maar € 25,= per keer.

Ja dat bestaat. Op mijn werk heeft iemand een massagecursus gevolgd en moest voor het diploma minimaal 75 mensen masseren en daarvan een logboek bijhouden. Dat was in mijn geval geheel gratis en goed. Zoek mensen die een massageopleiding volgen en vraag of je 'vrijwilliger' mag zijn. Vanwege vakantie kan ik helaas niet navragen waar de opleiding is gevolgd, want daar moet je zijn om een masseur in spe te vinden.

Ligt een beetje aan waar je woont :o) In Amsterdam kan je naar de chinese massage huizen, meestal voor 35 euro per uur. Er is er 1 op de Geldersekade voor 30 euro per uur, 60 euro voor 2 uur. Het is olie massage en het is alleen maar netjes! Veel duurder zijn de Thaise massages die overal op-poppen, maar die zijn zomaar 75 euro per uur, maar dat is niet helemaal strikt massage ;o)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100