Hoe kun je knie pijn verhelpen?

Ik heb last van rode vlekken op mijn knie als ik er op druk krijgt het een lichte kleur het doet ook veel pijn het jeukt niet. Mijn spieren rond het knie gewricht zijn geirriteerd door overbelasting misschien heeft dit er iets mee te maken. Ook heb ik het gevoel dat mijn knie instabiel is.
Bij het strekken van de knie maakt de knie een scheurend/krakend geluid.

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je de laatste tijd iets te veel op je knieën gezeten? B.v. verhuizing, klussen enz. Het lijkt inderdaad alsof je het overbelast hebt. De rode vlekken zullen vanzelf verdwijnen. (Als je inderdaad op je knieën hebt gezeten) Voor de zekerheid kun je beter even een dokter raadplegen, want als je hier al lang last van hebt, is een röntgenfoto misschien wel noodzakelijk om de kwaal te kunnen vaststellen.

Veel rode vlekken op de huid worden lichter als je erop drukt, simpelweg omdat je een beetje bloed wegdrukt uit de huid. Als ik jou was, zou ik naar de huisarts gaan ivm die andere klachten, je hebt zelf een idee dat je knie instabiel is maar misschien is het slim daar naar te laten kijken zodat je zeker weet of dat dat wel of niet zo is (kraken hoeft op zich niets te betekenen). Dan kun je gelijk vragen of die vlekken iets betekenen en/of je er iets kunt /moet doen.

Het klinkt of er vocht in de knie zit. Je moet er zeker even mee naar de dokter gaan. Er zit iets klem.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100