Hoe kan je met dit klamme weer bij de avondvierdaagse blaren voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ten eerste goed passende en ingelopen wandelschoenen. Zogenaamde A-schoenen, stevige lage schoenen zijn prima voor een traject op verharde wegen. Naadloze wandelsokken van wol of kunstvezel. Katoen alleen als je niet zweet, dus voor bijna niemand, omdat katoenen sokken kleffe proppen worden waarin makkelijk plooien ontstaan. Gebruik schoenendrogers of trek om de andere dag een ander paar schoenen aan. Trek regelmatig droge sokken aan.

katoenen kousjes in de schoenen en schoenen dragen die niet te los zitten maar ook niet te strak en onderweg een aantal keer je sokken verschonen altijd katoen dus..

- Goede wandelsokken - Zorgen dat je met droge voeten je sokken ingaat!!! - Je schoenen tussendoor NOOIT uitdoen!

De beste manier om blaren te voorkómen is door te gaan wandelen op ingelopen schoenen die een maatje groter zijn dan je gewone schoenmaat en daar speciale naadloze wandelsokken in te dragen.

uit eigen ervaring 4 x 50 gelopen. Tijdens de te nemen pauzes deed ik altijd mijn schoenen uit. Sokken in zon laten luchten cq drogen en voeten omhoog leggen en na je pauze sokken weer fris aan je frisse geluchte voeten. Je voeten zijn dan namelijk ook lekker droog geworden. Succes met deze 4 mooie dagen. Rik

Goed inwrijven en niet te zuinig met talkpoeder . Toegevoegd na 5 minuten: En als je nieuwe schoenen hebt :Schoenen aan en met de schoenen onder een kraan houden en gewoon laten drogen zonder je schoenen uit te doen . Dan gaan je schoenen zich precies naar je voet zetten .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100