Komt de varkensgriep ook naar Nederland ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze zal ongetwijfeld deze kans op komen. Er liggen voldoende maatregelen klaar bij de instanties die zich er dan mee moeten gaan bemoeien... Het probleem vooral niet gaan uitvergroten, want dit doen we ook niet bij de gewone griep. En daar zit ook eens in de zoveel jaar een variant tussen die we nog niet kennen. Zelfs 2 jaar terug nog en ook dat is niet uitgemond in een pandemie...

``Varkens`´griep kent geen grenzen. Uit voorzorg zou men nu al het mondkapje moeten gebruiken.

Ja, dat lijkt me 100% zeker. Spanje en Groot Brittannie hebben al een geval, dus is het een kwestie van tijd voordat het ook in Nederland is.

Ik denk eigenlijk dat het gewoon al in Nederland is, alleen nog niet ontdekt. Zoveel mensen die vliegen, en luchthavens zijn eigenlijk ook al gevaarlijke gebieden. Een virus dat zich via hoesten verspreidt is nu eenmaal niet buiten landsgrenzen te houden.

Natuurlijk we zullen het anders gaan noemen, maar mensen willen heel graag resistent worden voor die griep, dus moeten we er aan blootgesteld worden... Dit gaat over heerschappij over de aarde, wij of zij...

Ja hoor, alleen is het kwestie van afwachten.

Dat kan. "Varkensgriep" gaat niet tot de grens van Mexico en weer terug zoals je ziet. 1 Ding is sowieso zeker: Varkensgriep is zeker niet leuk. Geschat zijn er al 150 mensen aan overleden.

Bronnen:
Journaal

Vast wel

Nederland is een open land, er zijn veel reisbewegingen, er bestaat dus een redelijke kans, maar de kans hangt vooral af van de mate van besmettelijkheid. Wat we nu zien is vooral een pershype. Vooral opklopperij van de Telegraaf.

Nederland is een land waar veel toeristen naartoe komen. Varkensgriep zal ons niet dusdanig aantasten zoals dat in Mexico is gebeurd. Onze voorzieningen zijn ook vele malen beter dan elders waar deze vreselijke ziekte heerst.

Nee..... de overheid zal ons beschermen (not)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100