Wat zijn goede lustopwekkers voor seks?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Samen een toetjes delen, bijvoorbeeld soesjes. Lingerie, kaarslicht, massages, relaxte muziek. Complimentjes over elkaars uiterlijk.

samen pornofilm kijken

een maand niets doen

Lekker een dagje met elkaar naar de sauna. Werkt heerlijk ontspannend, maar tegelijkertijd kan het ook inspirerend werken, elkaar heel de dag zo in het blootje zien. Zou best kunnen dat er bij thuiskomst dan een mooie afsluiting van zo'n mooie dag aan zit te komen :)

Werkt op lange termijn: Eet zinkrijke en ijzerrijjke producten.

Of het helpt weet ik niet echt, maar ik heb dit gevonden: Tomaat, Asperge, Aardappel, Artisjok, Bonen, Knoflook, Ui, Avocado, Rode peper. Kopieren mag niet (meer), maar hier is de site, waar ook kruiden genoemd worden en andere zaken. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/52993-lustopwekkende-middelen.html http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/32280-je-libido-verhogen.html Chocola schijnt ook goed te werken.

Goeie lustopwekkers zitten zitten vooral in groenteszoals: Kropsla en dan vooral in de nerf. Groene selderij , knolselderij ,bleekselderij . Asperges en komkommer . Prei en lente uitjes . Broccoli Wortelen en pastinaak Doperwten Frambozen .

Bronnen:
www.tuinadvies.be/groeten-vol-passie

Samen lekker sporten. Een fit lichaam en een frisse geest heeft veel meer behoefte aan sex.

Het lijkt me dat het niet erg goed gaat met je sexleven, jullie zijn niet meer zo geinteresseerd in elkaar, je zou eens wat nieuwe dingen kunnen proberen. Probeer eens een sexfantasie uit, dat zal het zeker nieuw leven inblazen. Succes!

Naar een man/vrouw kijken die eventueel naakt is. Of je partner die een hele geile blik heeft.

Een partner waar je van houdt. Toegevoegd na 1 minuut: Als het wederzijds is werkt dat nog beter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100