Hoe duur kost een masseur?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Relaxmassage: Door helende, ontspannende massage merk je soms pas hoe pijnlijk of gespannen je lichaam kan aanvoelen. Massage zorgt voor ontspanning, is rustgevend, een weldaad voor lichaam en geest. Massage bevordert de doorbloeding en herstelt de energiebalans in je lichaam. Door ontspanning en een betere circulatie krijgt het lichaam de kans om te herstellen. Sportmassage: Sportmassage is een manier om voor en na inspanning het herstel van de spieren te bevorderen. De behandeling van de sportmasseur is gericht op het ontspannen van de meest belaste structuren. De masseur zorgt ervoor dat de spieren sneller herstellen en dat spierpijn en krampverschijnselen afnemen. 20 minuten: 17,50 euro (incl. BTW, excl. zonetarief) 30 minuten: 22,50 euro (incl. BTW, excl. zonetarief) 45 minuten: 35 euro (incl. BTW, excl. zonetarief) 60 minuten: 45 euro (incl. BTW, excl. zonetarief)

Bronnen:
http://rijdendemasseur.yolasite.com/behand...

dat hangt van de behandeling en de duur van de behandeling af. in sommige gevallen word het door de ziektekosten gedekt .

dat hangt er van af: ga je naar de masseur toe, of wil je dat die aan huis komt? wil je een volledige massage, of alleen een deelgebeid laten masseren? ik was in de sauna iets van 20 euro kwijt, voor een rug-nek-schoudermassage van 20 minuten.

Dat verschilt heel erg, maar normaal is tussen de 15 euro en de 30 euro. Overigens zegt dit niks over hoe goed een masseur is. Je kunt een goedkoop en goed iemand hebben, maar ook een duur iemand die er niks van bakt (het omgekeerde is bij mij overigens het geval).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100