Hoe lang na een borstvergroting kun je weer op je zij / buik slapen?

Hoe lang na de operatie ongeveer is het mogelijk en comfortabel om op je buik of zijnet slapen ? Is het kort erna ook mogelijk om weer te douchen ivm met de wonden ? Ik hoop dat de pijn niet al te lang duurt en dat de complicaties niet al te erg zijn

Ik vroeg me af of iemand hier ervaring mee heeft (achter de borst spier)

Bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

NIET DOEN: SLAPEN OP JE BUIK OF ZIJ: Het zal waarschijnlijk niet in je opkomen zo vlak na de operatie, maar de eerste zes weken na je borstvergroting mag je absoluut niet op je buik slapen. Buikslapers moeten even afzien. Het beste slaap je op je rug met een extra kussen in je rug zodat je iets meer rechtop ligt. Na zes weken mag je ook weer slapen zoals jij wilt. Op je buik slapen zal misschien wel iets anders zijn nu je nieuwe borsten hebt.

Bronnen:
https://www.mooi-kliniek.nl/nl/de-kliniek/...

Ik ben nu 8 dagen PO en slaap sinds gister half op mijn zij, wel met een voedingskussen in mijn rug zodat ik daar tegen aan kan leunen en geen druk leg op mijn borsten. Het beste is om zo lang mogelijk op je rug te slapen en een beetje rechtop ivm de zwelling maar ik merkte dat ik in mijn slaap begon te draaien dus zo’n voedingskussen is dan wel een mooie oplossing. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100