Waar dromen de meeste mensen over?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Salarisverhoging. Rijk zijn Of over een mooie vrouw/man

dat ze kunnen vliegen

Ik droom over de meest onzinnige dingen , en die zijn voor mij , als ik er over nadenk, niet te verklaren.

Over dingen die ze in het echte leven niet kunnen behalen. Of dingen waar ze bang voor zijn in het echte leven maar dan uitvergroot.

Over andere mensen

Over dingen die ze die dag hebben meegemaakt, soms vervormen ze die op een manier zoals ze hoopten dat het zo gebeurt was. en anders dromen ze over wat ze het liefst willen.

over situaties in het dagelijks privé-leven. daarbij kun je mogelijk vliegen, vooral toeschouwen. ook droom je over dingen die niet echt kunnen na een dwarslaesie lopen bijvoorbeeld. vliegen, klimmen etc.

Als ik droom verwerk ik vaak de dag. Er komen stukken terug die me eerder die dag zijn opgevallen. Alleen komen die stukken/voorwerpen/onderwerpen vaak terug in een heel andere context. Als ik de volgende dag heel vroeg op moet staan droom ik ook vaak dat ik te laat kom, of dat ik door mn wekker heen slaap.

Ik droom dingen die ik heb meegemaakt of die me zijn bijgebleven, maar dan in een andere context. Ook droom ik altijd in full-colour en met dolby surround sound, om het maar zo te noemen. Ontzettend intensief dus. Ik heb ook vaak humor in mijn dromen, dat ik echt heel hard moet lachen (dat droom ik dan). En ik doe dingen in mijn slaap, zoals rechtop gaan zitten, wat drinken, praten enz. Ook droom ik wel van dingen die ik helemaal niet heb meegemaakt, laatst nog dat ik bij maanlicht door een rijstveld liep met een vriendin van de basisschool die ik al jaren niet meer gezien heb. Nou ja, dat soort dingen dus.

Over gezond en gelukkig te zijn.

over een bloedmooie vrouw bij mannen bij vrouwen een gelukkig leven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100