Stel dat ik iemand of info over iemand zoek. Hoe doe ik dat?

Ik ben op zoek naar mensen die misschien iemand hebben gekend in het verleden. Ik heb weinig gegevens over die persoon die ik zoek (we gaan zo'n 70 jaar terug in de geschiedenis), maar wil toch ergens een oproep doen. Waar kan ik dit het beste doen? Hyves en dat soort moderne dingen, heeft niks opgeleverd.

Toegevoegd na 15 uur:
Voor alle duidelijkheid:
Ik weet waar en wanneer deze persoon is geboren. Ik weet waar ze vanaf haar huwelijk heeft gewoon en ik weet ook waar en wanneer ze is overleden.
Wat weet ik dan niet? Van de periode na haar geboorte tot aan haar huwelijk.
Familie en vrienden leven niet meer of zijn onbekend. Stamboom van deze persoon heb ik ook, maar dat helpt me ook niet verder.

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer Wieowie eens. http://m.wieowie.nl/ En http://www.pipl.com/ Succes..

Heb je al eens www.wieowie.nl gebruikt? Is naar mijn idee de meest handige zoekmachine als je mensen zoekt.

Heb je ze al bij google ingevuld? Levert vaak wat op. Anders idd wieowie.

Als het iemand is met wie je op school zat, kan je zoeken op www.schoolbank.nl

Misschien via: http://www.spyderweb.nl/ of http://www.gebeld.nl/ of http://www.gevonden.cc/ of http://www.genlias.nl/nl/page0.jsp of http://www.stamboomsurfpagina.nl/

Probeer eens Google Boeken. Zo kwam ik vandaag iemand tegen die rond 2000 een boek heeft geschreven met een verwijzing naar mijn vader, die al zo'n 15 jaar eerder overleden was. Dan krijg je weliswaar wellicht niet het hele boek te zien, maar er is weer een aanknopingspunt, want je kunt dan bijv. de schrijver opzoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100