Wat moet ik doen tegen een meisje met woedeaanvallen?

Hallo allemaal,
Ik heb een meisje in mijn klas zitten die de heletijd woedeaanvallen heeft en ik ben best wel bang. Op werkweek waren een vriendin en ik aan het praten over hoe irritant broers en zussen waren en toen kreeg dat meisje een woedeaanval tegen ons. Ze duwde mij van mijn hoogslaper en het andere meisje drukte ze keihard tegen de muur voordat de jongens uit onze klas tussenbeide kwamen.

Ook was er een keertje dat ze niet stopte met boeren laten en een jongen uit mijn klas vroeg of ze wilde stoppen. Hij kreeg twee linealen naar zijn hoofd en toen iedereen stopte met praten drukte ze het gezicht van het meisje naast haar keihard op de tafel. Deze heeft nog een paar weken met een wond op haar kin rondgelopen

Het meisje in mijn klas heeft geen autisme en ik ben doodsbang voor haar. Soms heb ik zelfs nog nachtmerries over haar en als we naar onze mentor gaan zegt deze dat we het niet moeten uitlokken. Maar dat doen we niet!

Wat moet ik doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Wanneer ik je verhaal zo lees heb je een aantal concrete voorbeelden. Het overkomt ook anderen en jij voelt je niet veilig meer op school. Een mentor MAG DIT NIET WEGWUIVEN !!! Ga eens samen met meer mensen tegelijk met je mentor praten. B.v. je ouders, of andere kinderen die het overkomen is. Of praat eens met een andere leraar, waar je wél vertrouwen in hebt. Kinderen met woedeaanvallen hebben daar vaak een reden voor die jij niet kan voorzien. En het probleem voor haar oplossen kan je al helemaal niet. Jij hebt recht op een veilige school en mag daar ook om vragen. Hopelijk vinden de volwassenen een oplossing waar zowel jij als ook het betreffende meisje mee geholpen zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100