Is de vulling van de tandarts wel goed voor jou gebit ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je maar geen amalgaamvullingen laat zetten,omdat amalgaan op langduurige wijze schadelijk is voor je hele lichaam. Dus vraag altijd eerst je tandarts uit welk materiaal je vulling bestaat. Tegenwoordig hebben ze veel andere middelen vervangend voor amalgaam. In de tandheelkunde werd amalgaam veelvuldig gebruikt voor het vullen van gaatjes in kiezen,Door de kritiek hierop, wegens de giftigheid van kwik, neemt dit gebruik af en worden meer en meer vervangende materialen gebruikt. http://nl.wikipedia.org/wiki/Amalgaam Geef ook als je wil een keer bij google giftig amalgaam in dan krijg je meer daar over te weten. En ook kun je eens aan je tandarts vragen op je nog amalgaamvullingen van vroeger hebt dan moet je die als ik jou was zo snel hoe mogelijk laten verwijderen door je tandarts,anders word je in een paar jaren heel erg ziek en niemand weet dan waar het vandaan komt.

Het lijkt me wel, er word wel goed onderzocht of het goed voor je is, en een vulling zorgt er voor dat je tand niet meer afbrokkelt!

Ja, die is heel goed voor jouw gebit. Het gedeelte wat weg moest moet opgevuld worden op een manier dat er geen nieuwe cariës meer kan plaatsvinden, en dat je er weer op kunt kauwen. En dat is precies wat de vulling doet.

De nieuwe vullingen wel de oude zwarte niet.

Daar zijn de meningen over verdeeld...almogaan schijnt niet goed zijn voor je gezondheid maar de ander zegt weer dat dit volstrekte onzin is. slecht waren de vullingen van vroeger, dat is duidelijk. Toegevoegd na 1 minuut: Definitieve vullingen kunnen rechtstreeks aangemaakt worden en in de mond geplaatst worden. Vroeger was het enig materiaal bladgoud. Maar nu worden amalgaam en composiet gebruikt. Amalgaam wordt aangevochten omwille van de kwik die het bevat. Biologische tandartsen gebruiken nooit amalgaam.

nee, maar geen vulling is nog slechter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100