Wat word meer gewaardeerd; korting bij automatische incasso of meer betalen bij contante betaling?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Korting bij automatische incasso. Er zitten zelfs haken en ogen aan meer betalen voor contante betaling. Over meer betalen boor acceptgiro's is zelfs geprocedeerd, in het vonnis, dat je vindt in de link hieronder vond de rechter geen basis om extra kosten te heffen voor acceptgiro's in de algemene voorwaarden en had die er wel in gestaan dan was dit onredelijk bezwarend geweest (en dus ongeldig). Houd er daarnaast ook rekening mee dat automatische incasso ook mis kan gaan als er niet genoeg saldo is of om andere (bijvoorbeeld technische) redenen. Is het voor jou als ondernemer nog steeds goedkoper als methode als je er steeds zelf achteraan moet zitten om te zien of er wel geïncasseerd kon worden?

Bronnen:
http://jure.nl/BJ4855

automatische incasso heeft MI alle pre's het scheelt tijd en je kan de betaling niet vergeten.

Wil je mensen ergens toe bewegen (bijvoorbeeld automatische incasso) dan is het het handigst om de positieve weg te bewandelen. Dus dit is goedkoper ipv. dat is duurder ook al komt het op hetzelfde neer.

Korting bij contante betaling :-D

Automatische incasso! Je kan de betaling niet vergeten en je bent altijd optijd. Zowel voor klant als bedrijf is het tijdbesparend. Het zou nog leuker zijn als alle bedrijven een korting gaven via deze betalingswijze.

Dat je gewoon de prijs in rekening brengt die je normaal voor een behandeling vraagt. Al die trucs van meer bij dit en minder bij dat wekken alleen maar argwaan. Je kunt ook een pinautomaat bij je op de toonbank zetten.

De gemachtigde is de meest gewaardeerde, simpel, die is zeker van zijn geld en ingeval van verkeerde incasso moet jij nog maar zien of jij je geld zonder problemen terug geboekt krijgt. Meest voorkomende gevallen van slecht terugbetalen komen voor bij telefoon-, televisie- en internet providers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100