Hoe groeien je borsten groter? kan je er iets voor doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hormonen. En je kunt er niks aan doen. ja, je kunt proberen heel veel aan te komen, dan gaan je borsten wel een beetje mee, maar ze blijven in ongeveer dezelfde verhouding, dus dat schiet niet op. Om grotere borsten te krijgen zijn er eigenlijk geen (natuurlijke) middelen die helpen. Alleen hormonen zouden iets kunnen doen, en natuurlijk een operatie. Maar om in een gezond lichaam te laten snijden voor ziets banaals als iets grotere borsten, dan moet je wel heel wanhopig zijn. Ze groeien trouwens iets langer door dan je lichaamslengte ; zeker wel tot na je achttiende. Kijk ook in de familie ; hebben de vrouwen in je familie grote of kleine borsten, dan is de kans groot dat jij ongeveer dezelfde kant op gaat.

Dat gaat vanzelf,maar je moet wel geduld hebben.

hormonen slikken, of wachten en hopen. veel eten helpt ook, weinig sporten. beetje lui worden, dat helpt enorm.

Na de geboorte van ons tweede kind en het geven van de borst van ongeveer 9 maanden (ja dat was toen nog zo), verdwenen de borsten van mijn vrouw en werden het twee erwtjes op een plankje. Toen ik daar geen probleem van maakte, vond zij het eigenlijk ook wel goed. Maar een vrouw blijft een vrouw en wil de man graag verleiden. En de wens naar grotere borsten bleef dan ook. Door altijd maar te blijven zeggen dat ze zulke mooie borsten had en dat ik het idee had dat ze weer een beetje groter geworden waren, gaf de natuur uiteindelijk een reactie. Ze begonnen te groeien en ze kreeg de prachtigste borsten die een man zich maar kan wensen. Dus steeds maar weer complimentjes geven en je vrouw niet teleur te stellen doet schijnbaar de borsten groeien. Er is hier geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, maar ik blijf er heilig in geloven, want het resultaat is daar.

Er bestaat een kruid wat zou kunnen helpen zeggen ze. Fenegriek. Het bootst je vrouwelijke hormonen na. Zie verder bron. Het is trouwens erg lekker met (geiten)kaas.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Heb wel eens gelezen dat borsten sneller zouden gaan groeien door het gebruik van de pil. Of het ook daadwerkelijk zo is? Ik geef geen garantie.

Nee, je kan er niet iets voor doen. Dat zou je ook niet moeten willen. Grote borsten zijn alleen maar lastig. Moeilijker een goed passende en goed ondersteunende bh te vinden en vooral bij het sporten is dat belangrijk. Leuke BH's en setjes zijn er ook meer in de wat kleinere, gangbare maten en anders hartstikke duur. Nee, wacht maar af, ze groeien vanzelf groter in een maat die bij je past.

Al die borstgroei pillen zijn op basis van tarwe en hop, bier trouwens ook. Proost.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100