Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wie weet een Oostenrijkse trouwlocatie in Nederland?

Mijn vriend en ik gaan trouwen. We zijn helemaal gek op Oostenrijk, daar trouwenis door familieomstandigheden niet mogelijk. Daarom zijn wij op zoek naar een locatie die Oostenrijks aan doet. Denk daarbij aan een huis, houten buitenkant, ook hout aan de binnenkant (belangrijkst)in bijvoorbeeld een groen landschap. Wie kan mij tips geven of kent zo een locatie in Nederland?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.1K
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Niet helemaal wat je zoekt . Maar in Zoetermeer bij de skibaan is een zgn apres skihut . Bijna zeker af te huren ik heb het zelf wel eens gedaan een aantal jaren terug .

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Het is niet in Nederland maar ook niet helemaal in Oostenrijk ; in Belgie is een prachtige trouwlocatie die wel wat aan een chalet doet denken.
http://www.arnhemsmeisje.nl/2011/03/18/coole-trouwlocatie-chalet-robinson/

Niet helemaal Oostenrijks maar heel veel hout en een beetje die sfeer vind je ook in De Blokhut van Ermerstrand
http://www.ermerstrand.nl/horeca/blokhut

In Oirschot vind je de Apres-Ski- kelder. Wellicht van buiten geen chalet (vind er geen foto van maar van binnen 100% Zuid-Duitse / Oostenrijkse sfeer, inclusief passend geklede bediening.
http://www.apres-skikelder.nl

Ook een leuke mogelijkheid is partycentrum Het Schwarzwald in Rijssen
http://www.hetschwarzwald.nl

Een schitterende locatie - niet Oostenrijks maar wel heel Duits -is de Haarmuehle, net een paar meter over de grens bij Buurse.
http://www.haarmuehle.de/core/cms/deutsch/home/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Bedankt! Ik heb er zeker hele leuke opties tussen zien zitten! We gaan er eens kijken :) erg leuk!

Andere antwoorden (1)

Dan denk ik in eerste instantie aan vakwerkhuizen, en die zijn in Zuid-Limburg te vinden. Vooral in plaatsen als Mechelen, Epen, Slenaken, Terstraten en Holset. Zie bijvoorbeeld een foto van Vakantiehuis A gen Dijck in Mechelen: https://www.villaspot.nl/vakantie/wp-content/uploads/2014/12/vakwerkhuis-a-gen-gijck.jpg
(Lees meer...)
Amadea
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding