Hoe kan het dat ik soms enorme pijnscheuten krijg aan de onderkant van mijn buik?

Vannacht ook weer, af en toe weet ik echt niet waar ik het zoeken moet, terwijl ik niet ziek ben of ergens anders last van heb. Het is vaak een periode van bijvoorbeeld een uur en dan heb ik om de paar minuten zo'n pijnscheut.
Iemand een idee wat dit kan zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit kan vanalles zijn, zou er echt even mee langs je huisarts gaan. Misschien je darmen, galstenen.?

Dit kan wijzen op een spastische colon ,dwz dat je darmen overgevoelig kunnen reageren of als je een vrouw bent dan kan je met een ontsteking zitten aan je eierstokken dus in elk geval zou ik hier toch eens mee naar de dokter gaan ,dergelijke dingen nooit negeren ook al ben je niet echt ziek .

Je weet nogal stellig te vertellen dat je niet ziek bent of ergens anders last van hebt. Maar je hebt pijnscheuten... en die pijnscheuten zijn een signaal dat er iets niet goed is. Pijnscheuten kunnen overal vandaan komen, en die moet je niet negeren. Ik zou zorgen dat je goed kunt omschrijven wat voor pijnscheuten het zijn, waar precies, en met die informatie de dokter bezoeken.

Op die vraag kan écht alleen je huisarts antwoord geven,hij is tenslotte niet voor niks gespecialiseerd in het menselijk lichaam,en alles wat daar bij komt kijken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100