is veel in bed liggen slecht?

Ik vraag me af of veel in bed liggen slecht is. Zelf lig ik namelijk na school of in het weekend in bed, muziek te luisteren en een beetje op mn telefoon of laptop te kloten. Ik weet van mezelf dat ik zo een hele dag in bed zou kunnen liggen zonder me te gaan vervelen. Voor de rest sport ik wel veel (korfbal, hardlopen) en heb ik ook genoeg vrienden waar ik dingen mee doe. Maar de rest van de tijd lig ik dus veel. Deze gewoonte begon eigenlijk toen ik een tijd lang vaak moe was, wat nu minder is. Is er iets mis mee, behalve dan dat ik mijn tijd nuttiger zou kunnen besteden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als uw lichaam de juiste houding heeft, kan het ontspannen en herstellen. dit kan zittend of liggend. Wat je gezondheid betreft maakt het niet uit of je in "luie " vrije tijd op een stoel zit of in bed ligt. Wanneer je bij langer in bed liggen geen rugpijn oploopt, heb je daar een goede houding. Het gaat er voor je gezondheid verder om of je de rest van de tijd voldoende beweegt.

Door te veel in bed te liggen kan je last krijgen van je rug. Naar mate je ouder wordt kan je hier klachten van krijgen vooral als je minder gaat sporten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100