Waar is het mexicaanse griepvirus nu?

Sterft zo'n virus uit of krijgen we allemaal een lichte besmetting zonder dat we het door hebben,ofwel,worden we nu op natuurlijke manier resistent?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Veel mensen zijn nu resistent tegen dat virus, maar een hele hoop ook niet. Het is er nog steeds, alleen de sensatie die de media ervan maakte is er nu niet meer. Je hoort er dus niets meer over, terwijl er nog wel eens mensen mee besmet raken. Er is echter gebleken dat het niet ernstiger is dan de normale griep, dus het is gewoon niet zo belangrijk meer. Toegevoegd na 2 minuten: Het is dus voor de duidelijkheid niet uitgestorven en dat zal het wel niet doen ook. De sterftecijfers van andere vormen van griep zijn overigens niet minder hoog dan die van de 'varkensgriep', 'Mexicaanse griep', 'influenza h1n1' of hoe ze het ook maar allemaal willen noemen.

Het sterft uit in Nederland als het zomer wordt. Daarna zal het wel weer terugkomen. Het muteert wel continue, zodat als het komende winter weer terug is andere eigenschappen kan hebben. Misschien sterft dan de hele bevolking!!!!!!!!!!!! : )

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100