Weet iemand een goed middel tegen zweetvoeten?

Weet jij het antwoord?

/2500

jemotion Toegevoegd na 40 seconden: voetenbadje nemen!

Draag het hele jaar sandalen... Dan heb je nooit zweetvoeten en het is heel gezond voor je doorbloeding...

kamfer spiritus.... Toegevoegd na 1 minuut: Wisselbaden en kamferspiritus Geef je voeten ’s avonds een wisselbad. Doe dit als volgt; houdt je voeten eerst 10 tellen in heet water, tot boven de enkels. Daarna 3 tellen in koud water, tot onder de enkels. Herhaal dit een paar keer, ga dan een half uurtje met je voeten omhoog zitten en smeer ze daarna in met kamferspiritus.

Wat een goed middel is,al is het volgens mij niet bewezen,is...urine.De meeste vinden dit een smerig middel,maar wel een hulpzaam middel.Ik doe het elke zomer als ik zweetvoeten heb.Wel goed wassen daarna. Toegevoegd na 5 uur: Het moet wel je eigen urine zijn hebben ze mij verteld.

Tegen natte sokken : een extra paar sokken meenemen. Het kan ook aan je schoenen liggen . In sommige schoenen krijgen je voeten het snel te heet. Verder zijn er "ademende "schoenen van het merk Geox. Deze hebben kleine gaatjes in de zolen en in het leer ( of een stukje doorlatende stof op de voorkant) . Als je voetengeur bedoelt: een duur maar super goed middeltje is Pedicare. Te koop bij de schoenmaker / hakkenbar.

je kunt ook voetendeo kopen, volgens mij bij de kruidvat. Als je dit een aantal dagen opspuit elke morgen is na een week je zweetlucht weg! :D ik ben het levende bewijs.

Als je last hebt van zweetvoeten moet je 's avonds je voeten insmeren met zinkzalf een week lang, en er dan (oude) sokken overheen doen. Na een week heb je voor een paar maanden geen last meer van zweetvoeten.

In de apotheek kun je een lotionnetje halen: Aluminiumhydroxichloride lotion. Dat werkt echt. Het zorgt dat de zweetkanaaltjes in de huid als het ware worden vernauwd. Toegevoegd na 4 minuten: Mijn zoon had er ook erg last van, en als apothekersassistente kende ik het, dus nam ik het mee. Het werkte heel goed, en toen hij het een tijdje had gebruikt, werd het nooit mee zo erg als daarvoor. Het vervelende van overvloedige zweetproductie is dat er vaak een bacterie in gaat zitten, en die veroorzaakt nou net die geur. Na zo'n lotionbehandeling zijn die bacterieën ook weg.

Om te voorkomen, dat je voeten gaan stinken, is het ook heel belangrijk, je schoenen om de dag te dragen, en één dag te laten uitwasemen. Verder geen sokken dragen met synthetische bestanddelen : katoen en wol stinken veel minder dan nylon en zo. Elke dag schone sokken aantrekken, en tussen je tenen, na goed afdrogen, wat talcpoeder wrijven. Je kunt, als je echt extreem zwetende voeten hebt, ook nog talkpoeder in je schoenen strooien, voor je ze aantrekt. Verder zijn alle tips qua deo's en kamferspiritus hierboven al gegeven. En de goede tijd van de open schoenen komt er tenslotte al weer heel snel aan !!!

Dagelijks deppen met een watje met Formaline...

Boorzuurpoeder. Doe dat in je sokken en die sokken draag je 4 tot 5 dagen. Dan ben je er weer maanden van verlost. Mijn ex had hetzelfde probleem -stank was niet te harden- en het werkte prima

Bij de apotheek kan je Spiritueuze Aluminiumchloride Oplossing krijgen. Dit breng je 2x per dag met vb een wattenschijfje op de voeten aan en dit vermindert het zweten en dus ook de geur.

Zweetvoeten ontstaan door bacteriën die door de warmtehuishouding van je lichaam (zweten) een fantastisch leven hebben in je schoenen en sokken. Er is maar 1 echt effectieve manier om te voorkomen dat je zweetvoeten krijgt en dat is er voor zorgen dat bacteriën niet kunnen ontstaan! Alcohol droogt niet alleen je huid uit maar werkt slechts korte tijd, smeerseltjes sluiten je zweetporien af waardoor je niet kunt zweten en dat is uitermate slecht en ongezond voor je voeten. Het enige product op de markt wat er voor zorgt dat zweetvoeten niet kunnen ontstaan doordat er een omgeving wordt gecreëerd waar bacteriën niet kunnen ontstaan heet Podoform en is verkijgbaar bij de betere Reformwinkel en drogist. Dagelijks simpelweg op je voeten en/of in je schoenen sprayen en nooit meer last van zweetvoeten!

Daarvoor moet je naar een dermateloog gaan. Had ik ook vroeger. Je krijgt een poeder die je in je schoenen moet strooien. En over een week of twee is zweetvoeten weg. Echt.

Zinkzalf. Goedkoop en geen gedoe, behalve ieder avond insmeren.

aluin staat bij de scheerspullen werkt echt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100