hoe wordt tandenflossen leuker of makkelijker?

iedereen weet dat het moet, maar de meesten die ik ken doen het amper. Hoe kan dat beter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor flossen ben ik meestal te lui, maar als ik het doe, leg ik eerst een knoopje in het touwtje. Geleerd van de tandarts. Wel stoker ik bijna 2x per dag. Voor een stoker heb je maar 1 hand nodig en het gaat veel gemakkelijker. Volgens mijn tandarts maakt het weinig verschil tussen flossen en stokeren.

Ik heb ook flosdraad in het laatje van de tafel liggen en als ik op de bank zit, pak ik het en flos ik mijn tanden terwijl ik t.v. kijk.

Gewoon inleggen tussen je tanden, en dan trekken die touw. Je kan niet urenlang bezig zijn.. 10 min ben je klaar. Toegevoegd na 54 seconden: Je kan eventueel tegenover het spiegel doen. Suc6!

Het wordt leuker als je tandarts bij de volgende controle zegt: ik kan zien dat je goed geflost hebt. Moet je hem alleen nog zover zien te krijgen. Trouwens, het hoeft nog geen minuut te duren. Doe het voor het slapen om ondertussen tot rust te komen, zodat je hoofd 'leeg' is voor het slapen.

Persoonlijk heb ik een pesthekel aan flossen, maar sinds ik die borsteltjes (waarmee je tussen de tanden ragt)ontdekt heb, heb ik er geen probleem meer mee.

Ik doe niet aan flossen, [want ik heb aan elkaar gezette kronen], maar wel aan tanden stokeren. Ik heb eens een elektrisch - op batterijen - tandenstokerapparaatje bij het Kruidvat gekocht en dat vind ik een super ding. Maar ik kan er geen stokertjes meer voor vinden en zo'n apparaatje ook niet. Dat ding maakte het een stuk leuker en makkelijker, in ieder geval.

Ik heb sinds kort een aparaatje voor elektrisch flossen. Is top en easy!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100