ik heb psoriasis aan de onderkant van mijn voeten dit is zeer pijnlijk hoe kom ik er vanaf ?

sinds 8 maanden loop ik met pijnlijke voeten rond, zalf, creme of zoutwaterbaden helpen niet. Ik ben teneinde raad, wie heeft de oplossing ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Helaas is er voor psoriasis geen middel dat het volledig geneest. Psoriasis is een chronische ziekte. Een dermatoloog kan wel dingen voorschrijven die het verminderen of bijna weg krijgen. Droog houden is ook belangrijk. Helaas heb ik geen beter nieuws voor je. Mijn moeder had psoriasis, daarom weet ik het. Ik heb dus geen bron.

Ik heb ook psoriasis gehad. Mijn dermatoloog zei me dat ik de plekken schoon moest schrobben met groene zeep en daar werd het inderdaad een stuk beter van. Later kocht ik flesjes alcohol 70% en wreef ik de plekken daarmee in. Geen enkel zalfje werkte. Bij mij is het gelukkig helemaal verdwenen. Ik kreeg van hem ook injecties, maar wat daar in zat weet ik niet meer. Probeer het uit, het is toch vreselijk als je met zo'n pijn moet lopen, veel sterkte !

Ik heb zelf last van psoriasis op de hoofdhuid. Ik heb hiervoor een calcipotriol/bethametason gel gekregen, en dat werkt heel goed om de ontsteking in toom te houden. Wanneer het wat erger oplaait gebruik ik het meerdere dagen achter elkaar, en nemen de plekken aanzienlijk af. Wellicht is dit voor jou ook een oplossing. Toegevoegd na 1 minuut: Ik gebruik de gel voornamelijk overnacht, omdat het in moet werken, en het uitgewassen moet worden voordat mijn haar weer toonbaar is. Het is dus niet nodig om het continue op je huid te laten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100