Hoe krijg je een soort van 'lijn' buikspieren? (Zie afbeelding).

Ik wil van dat soort 'lijnen' in mijn buik. Ik vind een sixpack niet mooi bij vrouwen dus dat wil ik niet. Weet iemand wat voor oefeningen je voor dit soort buikspieren moet doen?

Toegevoegd na 1 minuut:
Dus twee lijnen aan beide kanten van je buik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit heeft met je vetpercentage te maken, dit kun je niet met een specifieke oefening trainen. Gewoon genoeg eten, voldoende eiwitten, en krachttraining doen (je hele lijf trainen) Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb dit zelf ongeveer, en dit doe ik ervoor (pas aan naar behoefte, jij bent mij niet): per dag 2500 kcal eten (dit verbruik ik ook ongeveer) minstens 100 gram eiwitten per dag ma, wo en vrij krachttraining (30-40 minuten) di, do en za cardio (meestal hardlopen, soms eens fietsen of zwemmen, 45 minuten ongeveer)

Om die lijnen zichtbaar te maken zijn twee zaken van belang; een betere spierdefinitie en een lager vetpercentage. Een betere spierdefinitie krijg je door te trainen en wel krachttraining. Uiteraard hoef je daarbij niet als een bodybuildster aan de gang, maar goede fitnessoefeningen en voornamelijk op de buik- en rugspieren gericht zouden hierbij kunnen helpen (uiteraard alle spieren trainen). Een lager vetpercentage bereik je door op je eten en bewegen te letten. Gezonder eten, minder koolhydraten en goede vetten en eiwitten tot je nemen. Daarnaast aan sport doen, denk hierbij aan fitness, maar ook aan fietsen en hardlopen b.v.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100