Wat zou een leuk cadeau zijn voor iemand die spiritueel is ingesteld?

Deze persoon heeft zich verdiept in holisme, word binnenkort Reiki-master en heeft de wens om eens naar India te gaan om puurheid te bereiken.

Wat dit allemaal precies betekend weet ik eerlijk gezegd niet. Zijn er mensen die hieruit genoeg kunnen afleiden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Die heeft waarschijnlijk al erg veel op dat gebied. Ik zou geven: 1 flesje met aarde, 1 flesje water, 1 flesje met een lucifer (staande voor vuur) en 1 flesje met lucht.

Een mooi boeddha beeltje. Een dromenvanger. Wierook met standaartje. Een speciale kruidenthee bij de theeshop.

Kies een mooie steen. Gewoon op gevoel.

Een ouija-bord. Staat garant voor vele uren spiritueel plezier!

Een mooie pendel

Een beeldje van vishnu of boeddha (wel de smalle) Een wierookbrandertje met wierook Een reisboek over India of het boek Holy Cow.

Cd's met mooie spirituele muziek/achtergrondgeluiden..

een abonnement op de happynez

MIYU THE GAME is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2009 (spirituele spelbord)

Een CD met mantra's, bahjans, en kirtans van Krishna Das (zie YouTube)

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Zpu6bMhM_L0

Een glazen bol?

Een witte sjaal.Hiermee wens je iemand verlichting toe.

Heel pragmatisch.... Geld! Zo 'reis naar India is niet goedkoop!! Wil je dat niet geven, wat dacht je dan van Een lonely planet of een andere reisgids over India? Wat ook leuk is.... Een naambordje met zijn titel (Reiki-master) voor bij de voordeur!

Een beeld(je) van een beschermengel misschien...?

Een mooi meditatiekussen of bankje, een klankschaal. Een cadeaubon van een goede mooie spirituele winkel met een ruime keuze aan producten. Zoals bijv. Mystiek in Rotterdam, een geweldige winkel.

Een jaarabonnement op Skepter.

Een tegoed kaart voor psychologische hulp.

Koop in een winkel waar ze mineralen e.d. verkopen een mooie gepolijste steen, puur op je gevoel. Draag deze steen een aantal dagen bij je. Als je deze steen gaat geven aan deze persoon, houdt de steen dan in je handen, sluit je handen, kijk deze persoon in zijn ogen en wacht. De steen zal nu op je gevoel reargeren en waarschijnlijk zal je emotioneel worden samen met een heel fijn gevoel van binnen, open je handen en geef de steen weg. De door jou gemaakte verbinding tussen jou, de steen en de persoon. zal altijd blijven bestaan. Ook al geloof je hier niet in, het zal toch werken. Door het geven van die steen, geef je een stukje van je zelf, een stukje liefde.

"Wat zou een leuk cadeau zijn voor iemand die spiritueel is ingesteld?" Liefde, vertrouwen en vriendschap; voor een spiritueel ingesteld persoon is dát het puurste cadeau wat er is; voor die persoon zou dát ALLES betekenen; het is IETS wat geestelijk (=spirit) is; en het heeft NIETS met materie te maken; maar als je tóch wat wilt geven, vervul dan de wens (of een deel van die wens) van die persoon; je zegt immers: "hij heeft de wens om eens naar India te gaan..."

Een DVD met een goede Hindi-film, een reisgids voor India (er zijn daar ook lui die allesbehalve puur zijn...) en wat dacht je van een sari?

Bronnen:
http://www.allindiagifts.com/shop/category...
http://www.hansrossel.com/reizen-informati...

Spirituele mensen willen graag krijgen wat jij zou willen geven. Het gaat hun niet om het kado, het gaat hun om dat jij dit speciaal hebt uitgekozen. Ga eens een new-age winkel binnen. Denk aan die persoon en koop iets wat JIJ heel leuk vindt.

Spulletjes van Lush misschien

LP van de Beatles"Sergeant Pepper lonely Hearts -club-band. Wel met orginale hoes. Toegevoegd na 1 minuut: Sorry; drukfout originele hoes.

Iemand die spiritueel is ingesteld, zal met het allerkleinste in materie al heel blij zijn wanneer je dit uit liefde geeft, wat ik kan voelen bij je vraag. Geef die persoon, liefde een knuffel en dat zal een groots cadeau zijn! En wanneer je persé iets wil kopen, is een knuffelsteen misschien heel mooi. Je kunt deze natuursteen vrijwel in elke spirituele winkel kopen. Ze zal vrijwel zeker deze steen dan altijd bij zich dragen.

Een spiritueel boek of film.

een bergkristal

Een mooi zelfgemaakt gedicht recht uit je hart evt. aangevuld met een zelfgebreide sjaal

Een doe het ZELF-kit... Een zoeker zal nooit wat vinden vooraleer hij vinder wordt... Raad de persoon af om naar India te gaan voor spirituele ervaringen, das war einmal, je moet nu in het westen zijn... Maar een spirituele Doe-het-ZELF-kit geven is een goede optie... Je kunt dat fruit in doen en groentes en dergelijke... vergeet vooral niet ZELF-rijzend bakmeel...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100