Ik overweeg een detox voetenbad aan te schaffen. Heeft iemand ervaring hiermee?

het zou ontgiftend werken.
werkt het of is het een modegril?

Weet jij het antwoord?

/2500

Is dat de Aqua Detox? Die heb ik getest! Zie Bron. Samenvatting: puur bedrog. Lees het artikel voor details. Toegevoegd na 6 dagen: Twee bronnen toegevoegd met ondersteunende informatie.

Bronnen:
http://www.devicewatch.org/reports/aquadetox.shtml
http://www.pyroenergen.com/other-articles/...
http://www.skepsis.nl/aquadetox.html

Detoxen via de voeten is bijna onmogelijk. Je kunt gif niet alleen via de huid kwijtraken. De beste methode is om inwendig te detoxen, via urine en ontlasting. Wat Rotaluclac zegt klopt. Het is pure misleiding en geldklopperij!

Wie gezond is, evenwichtig en gevarieerd eet en voldoende drinkt, kan op de natuurlijke en efficiënte afvalverwerking door het lichaam zelf rekenen. Extra hulpmiddelen zijn dan overbodig. Wanneer de natuurlijke afvalverwerking door het lichaam faalt door ziekte, is een medische behandeling nodig. De beste manier om de blootstelling aan schadelijke hoeveelheden ongewenste stoffen te beperken is ten slotte gevarieerd eten en hygiënisch en veilig met het voedsel omgaan. En een detox badje is hiertoe niet in staat, ondanks een enorme vracht z.g. ïnformatie/verkoop verhalen op internet.

Of de detox voetenbad werkt, dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat mensen soms een zetje nodig hebben om een andere denkwijze te krijgen. Dat zij een vorm van placebo nodig hebben om hun vicieuze cirkel van nocebo op te heffen. Of het nu een westerse specialiste behandeling is, een kuur van de huisarts, een acupunctuur behandeling of een detox methode. Het kan allemaal werken, of het kan allemaal niet werken. Het is net 'wat jij denkt of het werkt' of niet. Als jij denkt dat detox werkt, dan moet je het kopen. Want juist jouw gedachten zorgen dat het ook inderdaad werkt. De machine is slechts een middel om jouw je goede gedachtegang te geven. Zelf 'weet' ik dat een warme douche me innerlijk schoonmaakt. Dat hiermee mijn slechte energieën uit mijn lichaam gaan en schone energie binnenkomt. Dit versterk ik door mijn gedachten hierop te richten. Net zoals ik mijn afvalstoffen via mijn handen kan afvoeren. Dus als jij gelooft dat het werkt, dan moet jij in die bad gaan zitten en 'weten' dat hij je afvalstoffen opneemt. De kracht zit hem nu net in dat het dan ook werkelijk gebeurd. Als jij dus al op voorhand enige twijfel hebt, dan moet je het niet kopen. Dan is het weggegooid geld. Helaas dat je de vraag gesteld hebt, want nu is enig geloof volledig weggenomen. Want hier op GV, werken ze niet met de kracht van de geest, waardoor niet veel dingen werken. Ook al werken ze wel, dan maakt hun nocebo gedachten deze weer ongedaan. 10 mooie verhalen en 1 slechte en je twijfelt alweer. Het feit dat je de vraag stelt, is een teken van twijfel. En twijfel betekent: niet doen. Je gedachten kan je trainen. Met hele sterke gedachten wordt je zelfs beter als je je voeten in een teil water legt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100