Heb je met reumatische handen iets aan een powerball?

zou dit erg belastend zijn?

http://www.youtube.com/watch?v=nC5AjM2NI_c&NR

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het KAN zwaar belastend zijn. Dat ligt eraan hoe goed je bent in het in beweging brengen van het ding. Als je hem op volle snelheid kan laten spinnen kun je krachten eruit los krijgen die overeenkomen met 15 kilo. Dus, als je reuma hebt ,kan dit een erg zware belasting zijn. Je kan dit dus wel enigszins zelf afstemmen, hij hard je hem laat draaien, dit vergt wel enige oefening, maar je kan er juist baat bij hebben door je spieren wat te versterken. Maar kijk er wel heel erg mee uit. Ik zou, als ik jou was, sowieso even bij je specialist nagaan of het verstandig is, want wij kunnen niet over de aard en vorm van jouw reuma beoordelen en of het goed is of niet. Toegevoegd na 22 uur: Op onderstaande site wat meer info van de fabrikant.

Bronnen:
http://www.powerball-europe.com/watishet.p...

Het kan je handen wat sterker maken. Ik weet niet in welke mate je reuma hebt maar het kan prettig voor je zijn. Je lichaam geeft zelf aan wanneer je moet stoppen. Bij pijn of ongemak stop je ermee.

De powereball vraagt wel veel kracht! Ze zijn er in verschillende gradaties. Of het aansluit bij reumatische klachten weet ik niet, maar u kunt vast in een winkel eens 'voelen' of dit voor u kan werken. Het geeft echt een lekker gevoel als de bal eenmaal de krachten laat toenemen. Heel bijzonder. Ik zou het zeker proberen. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100