Vanaf welke frequentie is sigaren roken beduidend slechter dan niet roken?

Let op het gaat om sigaren, niet te verwarren met sigaretten.

Dat roken slecht is weet ik zelf ook wel, de vraag is immers vanaf welke frequentie is het slechte effect van roken verwaarloosbaar?

Verdere vraging:

Vanaf welke frequentie is sigaren roken beduidend slechter? Kortom vanaf welke frequentie zijn de gezondheidsproblemen miniem? Is dat vanaf 1x per dag 1x per week of 1x per maand? Vanaf welke frequentie worden de gezondheidsproblemen beduidend hoog?"

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1 per maand is niet zo heel erg, men zegt altijd ik inhaleer niet met sigaren, maar de atmosfeer om je heen wordt berookt en dat adem je toch weer in.

Vanaf 1 sigaar roken is sigaar roken beduidend slechter dan niet roken. Vanaf welke frequente gezondheidsproblemen beduidend hoog worden is gewoon niet te zeggen. Dat is namelijk voor iedereen anders. Er zijn mensen die zonder al te veel problemen 90 jaar worden en heel hun leven gerookt hebben. Er zijn ook mensen die COPD ontwikkelen zonder ooit gerookt te hebben. Alles wat je in je longen krijgt en geen frisse lucht is, is niet goed voor je longen. Maar de een kan dat beter hebben dan de ander.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100