Waar kan ik dit alternatief voor maandverband/tampons kopen (zie toelichting)?

Het is al even geleden dat ik zoiets gekocht heb, door mijn Mirena-spiraal menstrueer ik zelden. Het gaat om een alternatief voor maandverband en tampons dat ongeveer gevormd is als een pessarium.

Ik vind het een stuk praktischer, maar ik kan het niet meer vinden. En omdat het al zo lang geleden is, weet ik ook niet meer hoe ze heten, waardoor ik het via google ook niet meer kan vinden.

Wie weet hoe ze heten, en liefst ook waar ze verkocht worden?

NB Ik bedoel *niet* de variant die je uitspoelt en opnieuw gebruikt. De dingen die ik bedoel, zaten in een cylindervormig doosje per stuk verpakt in dezelfde zakjes als maandverband, en worden na één keer gebruiken gewoon weggegooid. De herbruikbare dingen zijn vast veel milieuvriendelijker, maar ik gooi ze liever gewoon weg.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk dat je softcups bedoelt?

als je de cups bedoeld die kune je hier vinden http://www.softcup.nl/Home of de sponsjes hier http://www.condomerie.com/webshop/default.php?cPath=43&gclid=CO2nmfHKyZ8CFQk13godu3gG0g In mijn woonplaats kun je ze nergens krijgen bij apotheek of drogist in ieder geval ik bestel ze dus via internet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100