Ik heb bijna elke dag als ik mijn schoenen uit doe jeuk op de bovenkant van mijn voeten, wat is dit?

Het maakt niet uit welke schoenen ik draag, van sportschoen tot hoge hakken het jeukt bijna elke dag en kan het dan soms tot bloedens toe open krabben omdat het zo jeukt.

Ik weet dat het niet de meest geweldige oplossing is, maar soms moet je echt van die jeuk af.

Ik wil wel weten hoe ik er vanaf kom (door niet krabben gaat de jeuk niet weg), maar ben het meeste benieuwd wat het is.

Toegevoegd na 8 minuten:
er is voor de rest niks te zien op mijn voeten als ik mijn schoenen uit doe, het is niet rood (wel na het krabben natuurlijk) maar niet iets anders noemenswaardigs.

Weet jij het antwoord?

/2500

het zou eventueel kunnen dat je een schimmelinfectie hebt (dit is dan vooral tussen je tenen..) ook kan het zijn dat je wintervoeten hebt.. of dat je een eczeem hebt ontwikkelt op je voeten.. soms helpt talkpoeder, of jeukwerende zalven.. ik zou toch langs de dokter gaan, want tot bloedens toe is niet zo gezond natuurlijk, zo kunnen er nog infecties bijkomen.. Toegevoegd na 2 minuten: Schimmelinfectie => http://www.consumed.nl/ziekten/2146/Voetschimmel wintervoeten => http://www.juniperus.net/info/wintertenen.htm eczeem => http://www.gezondheidsplein.nl/aandoeningen/30/eczeem.html

Waarschijnlijk heb je last van een voetschimmel, heb je bijvoorbeeld rode puntjes? Ik zou even langs de huisarts gaan, die zal je waarschijnlijk antimycotica voorschijven. Zie ook de link voor extra informatie over wat je zelf tegen voetschimmels kunt doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100