De tunnel van licht, maar dan zonder het licht en zonder BDE. Is dit onbeperkt weer op te roepen? En hebben anderen ook deze ervaring gehad?

Laatst kwam ik in een hectische periode en door een identiteitscrisis, tijdens het doorbreken van een hele diepe blokkade, in een soort tunnel terecht. Maar heel even. Een fractie van een seconde. Ben benieuwd of ik daar weer eens naar toe kan. Achteraf noemde iemand het een rebirthing (de tunnel is dan het geboortekanaal, opnieuw beleefd). Zie verder de vragen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ken die ervaring van BDE, maar ik kan die niet zelf oproepen... Ik ben en blijf het onderwerp van het gebeuren en ik kan niet uittreden, dat overkomt me... Ik zou het misschien kunnen tegenhouden als ik verzet pleeg, maar dat zelfs weet ik niet zeker... Ik heb ook wel eens een heel felle flits gezien die zo fel was dat ik dacht blind te worden en er kwam angst op, maar dat was maar heel even en heel kort... Ik weet niet of je zoiets bedoeld... Van een geboortekanaal of iets dergelijks weet ik niets... :-))

Nee, deze ervaring heb ik niet gehad,maar wel andere ervaringen toen ik in een aardige identiteitscrisis zat. Ik beschouw het gewoon als een bewustzijnsproces en ik ben blij dat ik het heb mogen ervaren.Of het onbeperkt weer op te roepen is in jouw geval dat weet ik niet ,misschien dat het ook voor jou geld .... een bewustzijnsgroei proces en dat er later stukjes bij beetjes puzzeltjes op zijn plaats vallen.Keulen en Aken zijn ook niet op een dag gebouwd.Alles komt vanzelf en op zijn eigen tijd.Geduld en tijd is een kostbaar iets en zeer moeilijk te leren maar als je echt iets wil dan komt het echt wel alleen niet wanneer wij het willen ,maar wanneer wij het aankunnen.Is mijn ervaring.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100