Bestaat er een medicijn waar je creatiever van wordt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee geen medicijn op medisch gebied ,maar een brainstorm wel .Dus wat wil je bedenken over iets ,pak pen en papier en ga bedenken en opshrijven wat je voor iets allemaal nodig hebt. Succes!

Er zijn kunstenaars die geestverruimende middelen nemen, die leiden tot bijzondere kunstexpressies. Of dat zo verstandig is, is daarbij een andere zaak. Toen hiermee werd begonnen waren mensen niet zo op de hoogte van de negatieve bijeffecten die een dergelijk middel kan veroorzaken. Zoals verslaving. Maar het werkte wel.

Ja die zijn er wel, maar die vallen allemaal onder de narcoticawet, dus die mag ik niet vermelden, maar ze zijn er wel... Hofmans potion bijvoorbeeld...

Ja hoor. Een medestudent zegt dat hij een paar biertjes nodig heeft. Ik zou het alleen niet zoeken in iets anders. Creativiteit zit in jouw en alleen jij kan het uit jezelf halen. Het kan, ook zonder medicijnen.

Lucy in the Sky with Diamonds... In de sixties werd druk geexperimenteerd met drugs en creativiteit en daar zijn hele mooie dingen uit voort gekomen maar ook hele verknipte mensen van overgebleven!

een wiet jointje !! daar word je erg crea van ..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100