Bestaat er iets waardoor je haar heel snel gaat groeien?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat is nog niet uitgevonden... Als je dat doet, dan kun je stinkend rijk worden...

Ga is bij de kapper langs? Er zijn volgensmij wel van die groeimiddels, Mijn juffrouw had een keer dat geprobeerd ze liet de kapper het doen het koste 50,- maar het werdt wel heel lang. Ik weet niet zeker of het werkt , maar het is het proberen waard.

Niet heel snel, maar wel sneller. Vitamine E is heel goed voor je haar. Ook voor je huid trouwens. Pure amandelolie iets opwarmen en in je haar smeren, dat afdekken met folie en na een half uur wassen. Krijg je mooi glanzend en gevoedt haar van. Maar wat het allerbeste is, is je voeding natuurlijk. Van buitenaf heb je veel minder invloed op je haar dan van binnenuit. Noten, zaden, groente en fruit en eieren zit veel vitamine E in.

Met deze tips en truukjes kunt u uw haargroei versnellen en stimuleren en zal uw haar tussen 1 en 3 centimeter per maand sneller groeien. Kijk maar eens op de site van bronnen.

Bronnen:
http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/beauty...

Zonlicht: In de zomer groeit je haar sneller dan in de winter. Weet je hoe dat komt? Haar groeit namelijk sneller als het blootgesteld wordt aan de vitamine D die zich in zonlicht bevindt. Kom dus zo vaak mogelijk buiten en blijf niet in een donker kamertje zitten. De snelheid waarmee haar groeit is globaal genomen zo’n 1,25 cm per maand, wat zo’n 15 cm per jaar betekent. Bij het ouder worden kan de snelheid afnemen tot slechts 0,25 cm per maand. Celdeling is verantwoordelijk voor de haargroeicyclus. De nieuwe cellen duwen het haar voorwaarts om het langer te maken opdat het nieuwe haar kan toegevoegd worden bij de wortel. Er bevinden zich ongeveer 100 000 haren op een gezonde hoofdhuid. Elk van deze haren zal, in een normale gezondheidstoestand, van één tot zes jaar meegaan. In normale omstandigheden verliezen mensen zo’n 100 haren per dag. De uitgevallen haren worden vervangen door nieuwe. Kaalheid ontstaat wanneer er géén nieuwe haren meer geproduceerd worden.

Ja... door het gezond te maken en te houden zal je haar snel minder uitvallen of afbreken en dus beter en sneller lijkend te groeien, de volgende link stuur ik je door, verschil merkbaar na 3 maanden, I've bin there! Rhodanide kan je bij verschillende apothekers kopen of bij sommige kapsalons ook de betere drogisterijen hebben het vaak in hun assortiment.. anders kan je het via de site bestellen. Na elke wassing de lotion op de hoofdhuis en in je haar masseren.. super product.. tip de serie van Kerastase resistance (mintgroene) heeft een cement eigen stofje in het product die extra je haar zal beschermen van buitenaf..succes! Ik ben geen kapster die een verkoop trucje wil verkopen, maar gebruik dit zelf en heb er echt baad bij... Toegevoegd na 6 minuten: een goede voeding daarbij is natuurlijk ook belangrijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100