Gevaar kneuzen stuitje?

Vorig jaar ben ik met schaatsen gevallen en heb mijn stuitje gekneusd. Hoewel ik mijn stuitje niet meer voel heb ik nog wel last van mijn rechterbovenbeen door het effect wat de val gehad heeft op mijn bekken.
Nu vraag ik me af hoe gevaarlijk het is om nu weer te gaan schaatsen met uiteraard het risico dat ik weer val...

Iemand een idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het gevaar dat je nu je stuitje kneust is niet groter dan voorheen. Het risico is wel groter omdat je al bang bent voor wat mogelijk komen gaat.

Het risico dat je valt is natuurlijk groot. Of als jezelf niet valt toevallig door een ander op de grond beland. Maar het schaatsen is zo leuk en zo lekker Hollands. Zou gewoon een lekkere luier of nachtvermaand in je broek stoppen zodat je niet meer zo hard op je stuitje kan vallen als je toch echt graag wilt schaatsen. Dus goed je stuitje afdekken. Toegevoegd na 1 uur: nachtvermaand = nachtverband

Ik zou eens langs de huisarts gaan als je nog steeds klachten hebt van een val van vorig jaar. Het kneuzen van je stuitje is niets aan te doen, maar blijkbaar is er toch meer aan de hand geweest omdat je nog last van je been hebt. Kan je gelijk vragen wat het risico, van nog eens vallen bij schaatsen, is.

Een voorbeeld over mij zelf, ik ben in 1998 hard gevallen op mijn stuitje op oudejaarsavond het was toen spekglad ,ik zal je eerlijk zeggen dat ik er regelmatig last van heb ,het is en blijft een zwakke plek .Ik had toen een scheurtje in mijn stuitbeen. Er zijn momenten dat het gevoelig blijft .Met name als ik vermoeid ben op lichaamlijk gebied. Pas aub op ,neem geen risico. Een tweede val ??na zoveel jaar. ik moet er niet aan denken.Ik ben niet zo kleinzerig maar wat heeft mij dat toch pijn gedaan . Weetje wat wel lastig is je hebt deze ervaring ,eigenlijk ontneem je het schaatsplezier ,en wil uiterst voorzichtig zijn .Ik ervaar dat ook ,ik loop ook zeer krampachtig door de gladde glibber hier in de buurt ..maar dat komt door die val ....en daarom ben jij ook uiterst voorzichtig . Maar neem geen risico ...een ongeluk zit in een klein ..stuitje..pff

Hebben ze jouw verboden om te schaatsen.!? Vraag toch even na bij je huisarts dan heb je een safe antwoordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100