Ik ben nu 1.62 en ik heb op een site uitgerekend dat ik 1.74 wordt. Ik ben al bijna een jaar ongesteld. Kan ik nog in de buurt van 1.74 komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat ligt aan je leeftijd, maar aangezien je al een jaar ongesteld bent ben je waarschijnlijk zeker al een jaartje of 11, 12. Dan zul je waarschijnlijk niet zo heel veel meer groeien, hoogstens 5 centimeter ofzo.

Ik zie niet in wat ongesteldheid met je lengte te maken heeft, maar die 1,74 kun je best halen hoor.

Ja moet wel kunnen volgens mij. Toen ik een jaar ongesteld was; ik kan me niet herinneren hoe lang ik destijds was, maar dat ik geen 1,75 was dat is zeker. Uiteindelijk ben ik dat toch geworden. Dus ik zou me niet druk maken hierover.

Mijn dochter was ook ongeveer jouw lengte toen ze ongesteld werd, ze is uiteindelijk toch maar 1.67 geworden. Dus ik denk dat die menstruatie toch een rol heeft gespeeld.

Ha, die Gast7369; Mijn dochter had op haar dertiende een prognose van bijna 2m00 meter bij een lengte van 1m79 terwijl ze nog niet menstrueerde. Ze heeft anderhalf jaar lang hormonen geslikt die de periode op gang brachten en nu, anderhalf jaar later is ze blijven staan op 1m82. In het algemeen komt er vanaf het begin van de menstruatie maximaal nog zo'n twaalf centimeter bij, maar meestal is dat minder.

menstruatie heeft zeker wel invloed. Ik ben toen nog maar 2 cm gegroeid en daar erg lang over gedaan. Ben nu 1.73. Maar zo'n site geeft een verwachte lengte aan op basis van lengte vader en moeder en geslacht. Tis dus schatting.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100