Waarom worden mannen 's ochtends meestal wakker met een erectie? En hebben vrouwen ook zo'n soort reactie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een ochtenderectie is een bekend iets bij de meeste mannen. Het betekend niet per definitie dat je opgewonden bent of een droom hebt gehad over sex. Op de volgende site wordt goed uitgelegd hoe een ochtenderectie tot stand komt: http://www.mensworld.be/grow/lichaam/ochtenderectie/ De meeste mannen hebben meerdere erecties per nacht.

Het is een gewoonte van ontwaken... Er zijn mannen die dat altijd hebben maar net zo goed mannen die dat nauwelijks of nooit hebben... Als de bloedstroom normaal opgebouwd wordt tijdens het wakker worden, dan hoeft het helemaal niet te leiden tot een erectie... Maar sommigen zetten het hart bijna op hol bij het wakker worden, ja die hebben dat dus elke morgen... Maar het is niet standaard bij alle mannen zo... Vrouwen kunnen net zoiets beleven hoor, maar komt minder voor dan bij mannen...

Ik wil even aangeven dat een ochtend erectie niet meestal is, het is eerder soms. Naar mijn weten heeft het met een volle blaas te maken. Al is het niet handig van moeder natuur, want plassen wordt dan wel bemoeilijkt.

Ht heeft in ieder geval niets met sex te maken. Het is een puur lichamelijke en technische reactie: bloed hoopt zich op in het zwellichaam. Komt vooral voor als je lekker warm slaapt. Toegevoegd na 2 minuten: Inderdaad niet Meestal, maar SOMS. Ook als je ouder bent of niet in staat bent om een erectie te produceren.

Vrouwen hebben ook zo'n gevoel maar dat is moeilijk te zien. Een man heeft eenmaal een aanhangsel die vooruitsteekt.Vrouwen zijn over het algemeen smorgens het best in vorm en doen dat ook graag smorgens. Toegevoegd na 1 minuut: De odol niet te vergeten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100