Kan ik mijn stopweek vervroegen na het 2x doorslikken van de pil?

Ik heb de pil nu 1x doorgeslikt en die strip is vandaag op. Nu wil ik komende week nog even niet ongesteld worden, maar liever die week daarop. Kan ik gewoon een week van een nieuwe pil slikken en dan erna stopweek houden? en moet ik dan na die stopweek de strip afmaken en dan weer een stopweek houden, of moet ik dan weer 1 week van een nieuwe strip erbij slikken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, ik slik de pil maanden achter elkaar door dus je kunt gerust nog een week langer doorslikken en dan je stopweek laten komen. Het KAN zijn dat je een doorbraakbloeding krijgt en het KAN zijn dat je een enorme hoofdpijn krijgt maar daar kom je dan wel achter. Daarna moet je MINSTENS weer het gewone aantal pillen slikken dus als je een aangebroken strip hebt moet je weer net zoveel doorslikken tot je weer het aantal pillen van 1 strip hebt geslikt of je bewaart de aangebroken strip tot je weer eens wil doorslikken. Doorslikken is helemaal geen probleem als je het maar volgens de regels doet dus niet opeens 2 wk slikken en dan een stopweek laten komen.

Slik komende week een pil en hou daarna een stopweek

Begin aan een nieuwe strip en slik deze een week door. Houd dan een stopweek en begin daarna aan een nieuwe strip. De strip waarin pillen zitten kan je bewaren voor als je nog een keer een week wilt doorslikken. Toegevoegd na 4 minuten: Als alternatief kan je ook de nieuwe strip helemaal op gebruiken, dus zonder je normale stopweek. Dat kan verder geen kwaad.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100