Waarom stotter ik bij bepaalde letters?

Soms stotter ik als ik een woord wil zeggen wat begint met de W, dit is sinds een jaar, en daarvoor heb ik geen problemen gehad. Wat kan ik hieraan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik heb wel eens gehoord dat zingen helpt tegen stotteren maar als je het allen bij de w is zou ik als ik jou was even oefenen met het uitspreken van de w of woorden waar deze in voor komt ik hoop dat je er wat aan hebt en nog veel succes!!!

Er zijn op internet genoeg tips te vinden tegen stotteren bij bepaalde woorden (zie bijv. de link). Als het toch niet wilt helpen zijn er genoeg logopedisten of artsen die je hierbij kunnen helpen, aangezien ong. 1% van de Nederlandse bevolking last heeft van stotteren.

Bronnen:
http://www.gezondheidsnet.nl/geest/artikel...

Je er niet druk om maken, waarschijnlijk zit je nu in een cirkel: "Hellup, de vorige keer stotterde ik bij de W, dat gaat nu vast weer gebeuren" En ja hoor, de W komt en je stottert. Je moet dus jezelf zover krijgen dat je niet meer bang bent om bij die letter te stotteren. Als je het bij andere letters ook niet doen, dan kun je deze ook uitspreken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100