Bestaat er een benaming/ uitdrukking voor het laten liggen van je spullen bij het andere geslacht?

Je woont niet samen, hebt er geslapen en laat er bijvoorbeeld je tandenborstel achter.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vergeetachtigheid... Toegevoegd na 6 minuten: Misschien een soort van beginnende LAT relatie. Ik denk niet echt dat er 1 woord bestaat om dit uit te drukken. Maar je kan zien als een reden om terug te komen.

Ja, daar is onderzoek naar gedaan. Dat blijkt in de praktijk helemaal geen vergeetachtigheid te zijn, maar een onbewuste drang om iets van jezelf achter te laten, om je territorium uit te breiden. 'Rondneukmarkering' is de wetenschappelijke term.

Dat hangt er ook een beetje vanaf of 't opzet was en wat je bedoeling was, maar ik denk aan: 't lot een handje helpen.

Hm.. Je zou het een LAT relatie kunnen noemen, maar dan ben je waarschijnlijk wat bewuster apart aan het wonen. Voor de rest.. Ik denk dat er geen term voor is. En dat het een normale tussenfase tussen niet en wel samenwonen is. Je zal merken tat over tijd er steeds meer spul bij elkaar komt te liggen en voor je het weet woon je eigenlijk permanent in een van de 2 huizen en ga je alleen naar huis m wat spul te halen

Nee, daar bestaat geen officiele benaming voor, helaas...

Slordigheid lijkt mij het meest in de buurt komen. Zo'n persoon zou je een sloddervos kunnen noemen.

ja ..een dwarrel .

Dat is nou typisch territoriummarkering. Mijn tandenborstel ligt daar, verboden gebied voor anderen, bezet. Wees blij dat mensen hun gebied/sekspartner niet meer claimen door er overheen te pissen!

Onbewuste nestdrang

je wilt gewoon graag terug naar daar... en je kunt er altijd nog eens je tandenpoetsen! Toegevoegd na 1 minuut: mooi SuzyQ: territoriumdrift!

I'll be back... of nee, I'll come again

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100