Hoe komt het dat ik down ben, na een avond met veel drukte en gezelligheid om me heen?

Ik voel me altijd zo leeg, na een drukke avond, alsof de overgang van drukte naar stilte heel hard aankomt. Hebben anderen dat ook en... Hoe ga je er mee om?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat gevoel ken ik ja, het is een soort kater. Je moet even weer wennen dat de gezellige drukte weg is. Zet je favoriete muziek op en ga ondertussen iets doen wat je leuk vindt, een puzzel oplossen of computerspelletje bijvoorbeeld. Dan kom je op een prettige manier weer terug in je gewone leven, en is die kater zo verdwenen. Toegevoegd na 39 minuten: Voor de duidelijkheid: Kater bedoel ik niet in fysische zin als gevolg van het drinken van alcoholische dranken, maar in psychische zin. Een anticlimax, domper.

Het lijkt idd op een kater. Trakteer jezelf met een lekkere en gezond maaltijd. Drink vooldoende water. Ga de bed in, zet een goede film op en veel rusten. Morgen voel je weer toppie.

Het komt door je eigen gevoelens! Ik heb mijn man en zoon verloren, en als ik op een verjaardag ben denk ik: wat doe ik hier? Tussen zo'n geweldig gezelschap voel ik me toch zoooo aaaallleeeen!!!

Bronnen:
egen ervaring

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100