opkroppen een eigenschap van adhd'ers?

ik zie vaak bij adhd'ers dat ze alles opkroppen, is dit echt een eigenschap van hun of is het toeval dat ik het juist bij hun zie?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat het wel vaker voorkomt. Ze worden altijd als kind al gewaarschuwt om zich te gedragen." Doe toch eens rustig, luister eens als ik wat vraag, ga zitten, laat je broertje/zusje met rust, hou op" enz. Ze voelen of weten dat hun gedrag problemen geeft en proberen dan vaak zich anders te geven, zodat anderen het niet merken. Dit lukt natuurlijk niet lang en dit frustreert ze en het liefst zouden ze met iets gaan smijten of brullen. Volwassenen in elk geval, weten welk gedrag gewenst is en proberen dit ook zo te doen, hun woede en/f frustratie houden ze dus in en kroppen het wel op, want dit gevoel ben je natuurlijk niet meteen weer kwijt.

Ik denk dat het toeval is, het is namelijk in mijn ogen niet stereotyp... Ze uiten zich IN hun ADHD, dat zeer zeker wel... Nee hoor ik voel dat niet zo...

Een ADHD persoon heeft een heel vervelende ziekte. Maar is daarnaast een gewoon gezonde jongen of meisje die ook hun karakter eigenschappen hebben. Dus iets opkroppen kan gewoon bij hem of haar horen. Het is natuurlijk moeilijker te onderscheiden maar moeten toch oppassen om alles aan het kapstokje ADHD te hangen.!

Mijn ervaring is zeker van wel... je zit de wolk om het hoofd ook steeds donkerder worden worden..de irritaties om veel andere bijkomende zaken steeds groeien.. en dan opeens is de escalatie daar om iets dat totaal verwaarloosbaar zou kunnen zijn maar ineens mega belangrijk is geworden....en dan vaak met heel vervelende gevolgen van dien....

concoleo moet helmaal gelijk geven ! ik ervaar dit ook zo ! bij mij komen er woede aanvallen ..kan iets wezen waar ik al een tijd mee loop ! waneer ik dat heb gehad is het weer rustig boven !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100