Hoe gaat een kies trekken precies in zijn werking?

Ik bedoel dan wat doet de tandarts precies en wat gebruikt een tandarts daar precies voor? Zijn er ook plaatjes of video's er van te vinden hoe ze dat precies doen. Of kan er iemand stap voor stap uitleggen hoe hij / zij dat doet. Ik zou dat graag eens willen weten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een echt fris filmpje vind ik het niet, maar wellicht heb je er wat aan. - Tandarts zal achterhalen of de kies in kwestie ook de veroorzaker van de kiespijn is - Vervolgens zal hij een plaatselijke verdoving aanbrengen - En dan een tangetje pakken, beetje wrikken en eruit maar. - Schoondeppen, spoelen en klaar. Eventueel nog hechten.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=lmQsBPy5Lcg...

de tandarts zal beginnen met rondom de kies verdoving in te spuiten. daarna zal hij een beetje tegen de kies tikken om te zien of je nog wat voelt ,als dat het geval is zal er nog iets meer verdoving gebruikt worden. voel je niks meer dan zal de tandarts met een soort priem ruimte tussen je tandvlees en de kies maken. dan pakt hij een tangetje en gaat hij de kies heen en weer bewegen tot hij wat losser komt te liggen . dan zal hij met het heen en weer bewegen ook voorzichtig aan de kies gaan trekken tot hij volledig los komt en kun je je kies eens van een andere kant bekijken. de behandeling is geheel pijnloos,uitzonderingen zijn er altijd maar over het algemeen zal je weinig tot geen last hebben. als je met je tong dan voelt waar de kies gezeten heeft lijkt het wel een krater maar dat is natuurlijk niet zo .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100