Hoe kan je kaling op jonge leeftijd voorkomen?

Ik ben 16 jaar oud en zit nu al met het probleem dat ik enorm aan het kalen ben. ik heb al een groot voorhoofd met 2 inhammen erin waardoor mijn halflange haar de hele tijd in een kale scheiding valt. Kan ik dit tegengaan?

Weet jij het antwoord?

/2500

dit is niet te voorkomen, vaak erfelijk bepaalt. Toegevoegd na 3 minuten: shampoo's helpen niet, operaties en of implantaten zijn erg kostbaar. het is erg vervelend maar probeer er zo goed mogelijk mee te leven.

Bronnen:
http://forum.scholieren.com/archive/index....
http://www.haarweb.nl/forum/showthread.php?t=14745
http://www.nationaalgezondheidsforum.nl/sh...

Sommige mannen - SOMMIGE -hebben baat bij MINOXYDIL (duurt wel een paar maanden voor je "dons" ziet terugkomen). Dit wordt alleen voorgeschreven door een dermatoloog.

Kaal worden bij mannen is genetisch bepaald. ze zeggen wel eens dat je moet kijken naar de ooms en opa van je moeders kant. Shampoo's en serums zijn niet werkzaam die zeggen tegen haaruitval te zijn, dat is allemaal dikke onzin. wat wel werkt is: -rooscure (ketanozol shampoo, is tegen roos maar er zijn indicaties dat het werkt tegen kaalheid maar heel miniem. Dit kun je kopen bij de apotheker of een goede drogist. Dit moet je inmasseren en zeg 10 minuten laten intrekken. -finasteride, een middel oorspronkelijk voor de behandeling van prostaatkanker. Een bijwerking was haargroei. Dit is wetenschappelijk bewezen. Het word verkocht als propecia, 1 mg, maar is ontzettend prijzig. Dit kun je ook kopen als finasteride/proscar 5 mg en zelf te delen in 4 stukken. -Minoxidil, dit breng je met een verstuiver aan op de kalende plekken. Ook wetenschappelijk bewezen. Het beste kun je dit online kopen, is goedkoper en beter. -Dutasteride, een zeer zwaar middel met goede resultaten. dan zijn er nog veel niet echte bewezen zaken als een lasercomb (zelf maken), tricomin, etc. Het beste resultaat halen mensen met finasteride en/of minoxidil. Het zijn medicijnen dus bijwerkingen mogelijk en het is prijzig en je zult het altijd moeten gebruiken. Beter kun je het accepteren, je hoofd kaal scheren en kijken hoe dat is. Veel vrouwen vinden een kaal koppie tegenwoordig sexy. Kijk naar jason statham, kaal, maar zeer gewild bij de vrouwen. Voor de beste info ga je naar haarweb.nl

In mijn familie zijn alle mannen meer of minder kaal. Op 1 oom na, die zijn volle haardos in stand houdt door zijn haar/hoofdhuid elke dag 100 slagen te borstelen. Of het echt werkt, of dat hij toevallig een paar andere genen heeft weet ik niet. Maar misschien is het het proberen waard. Kost niks. Alleen tijd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100