Is het normaal dat ik pijn aan mijn penis heb tijdens het plassen . Help ?

Het gebeurde na mijn laatste keer dat ik me masturbeerde . De volgende dag moest ik ga plassen en ik kreeg ongeloofelijk veel pijn . Kan iemand mij helpen of tips geven . Kan dit weg gaan van zichzelf .

Weet jij het antwoord?

/2500

Of het normaal is? Nee, ik heb het niet, en ken geloof ik niemand die het heeft, dus het is niet normaal. Of ik tips heb? Ja... ga naar een dokter. Misschien heb je wel nierstenen en dat gaat echt niet vanzelf over.

Pijn of een branderig gevoel bij het plassen komt meestal door een urineweginfectie, zoals een blaasontsteking. Maar het kan ook allerlei andere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld nierbekkenontsteking, nierstenen, een seksueel overdraagbare aandoening of blaaskanker. Om de oorzaak te vinden is het belangrijk om te weten of u ook nog andere klachten hebt. Hebt u bijvoorbeeld koorts? Zitten er bultjes of zweertjes op de penis of vagina? Zit er bloed in de urine? Ga dus in elk geval naar de huisarts en vertel welke klachten u hebt.

Bronnen:
http://www.kennisring.nl/smartsite.dws?id=58255

Klinkt mij in de oren als een urinebuis infectie. Zelf ook gehad. Oplossing: WEL met ouders praten, die doen daar niet moeilijk over die zijn allang blij dat hun zoon weer gezond wordt (zeg er desnoods bij dat het geen SOA is dat vinden ze vaak minder leuk), dokter, antibiotica en daarna pist ie weer als nieuw

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100