Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Je kunt niet op 1 plek vet verliezen en verder nergens. Je kunt wel meer krachttraining doen bij je armen en schouders, maar om echt vet te verliezen moet je je vetpercentage omlaag brengen.
Je lichaam bepaald zelf waar het vet het langste word vastgehouden, kun je helaas niet bepalen waar het als eerste weggaat.

Gezonder eten, meer volkoren producten, groente, fruit en eiwitten, meer water drinken. Vooral verse producten eten.
Minder koekjes, chips en ander junkfood.

Met training kun je het beste cardio en krachttraining afwisselen. Elke dag 10-20 minuten kan al een verschil maken.
(Lees meer...)
Ritsuka
11 jaar geleden
HeerVoldemort
11 jaar geleden
hehe het is bij mij niet de junkfood en koekjes en chips.... Ik ben gek op snoep...ik AANBID (schep)snoep, en toast met brie. Maar zelfs daar vreet ik niet zo veel van, ben ook niet vadsig ofzo. Ik krijg alleen veel te weinig beweging. Ik wil eigenlijk weer gaan schermen, maar heb even geen geld voor het lidmaatschap. Maar trainen in huis kost niks, daarom vroeg ik ook of er bepaalde oefeningen waren. Mijn nichtje had me haar haltertjes van 1kg al aangeboden, maar ik weet gewoon niet wat voor oefeningen ik daarmee moet doen.
Ritsuka
11 jaar geleden
Je voeding is dus al goed? Dat is mooi.
Voor oefeningen raad ik je aan op deze site te kijken: www.fitvillains.tumblr.com
Het is wel allemaal in het Engels, maar er staan allerlei oefeningen en tips op de site.
Ik kan vanavond nog wel meer links geven, als ik achter mijn pc zit.
Ritsuka
11 jaar geleden
Ik hoop dat je hier wat aan hebt, ik heb eventueel nog wel wat links. http://www.youtube.com/watch?v=ntgM3Ze2AmY (arms workout)
http://losing-every-extra-pound.tumblr.com/post/28715946901 (10 minuten trainingen)
http://yogi-health.tumblr.com/post/23226609307/workouts-by-muscle-group (oefeningen per spiergroep)
http://healthylivingforyou.tumblr.com/poppilates (oefeningen per spiergroep)
https://www.exercise.com/routines (van alles)
http://www.divine.ca/en/fitness-and-nutrition/exercise-finder/c_266/ (oefeningen per lichaamsdeel)
http://fitvillains.tumblr.com/post/9929883391/d-i-y-fitness-build-your-own-workout (maak je eigen workout)
http://www.dumbbell-exercises.com/exercises/index.html (oefeningen met gewichtjes) Ik zou wel kijken om zwaardere gewichten te kopen. 1 kg is niks, heb je wel eens gekeken hoe zwaar een gemiddelde vrouwenhandtas weegt?
Je kunt ook gewoon een colafles vullen met water of zand, heb je ook gewichten.
HeerVoldemort
11 jaar geleden
Bedankt voor je uitgebreide antwoord Ritsuka. Mijn voeding, is redelijk. Tuurlijk, ik ga ook wel eens naar de mac, en ik sla een ontbijt over (elke dag, dit neem ik tegen een uur of 9, en niet om 6 uur als ik op sta, dan kan ik niet eten.) Maar ik probeer goed te koken, veel vers. Ik heb bijvoorbeeld gister pizza gegeten. Zelf van tomaten een verse tomatensaus gekookt, heel veel groente erop, beetje kaas en en tartaar erop, was erg lekker. Ook zelf de bodem gemaakt. Gekookte aardappelen, verse of diepvries groeten (ik HAAT de smaak van blikvoer) Vlees veel rund, regelmatig varken, wild en gevogelte (incl kip) bijna nooit, (houden wij niet van) Fruit word nog wel eens (veel) vergeten. Maar als het in huis is, meestal bananen of appels. Ik ga je links een rustig doorlezen/kijken en eens zien of ik iets kan doen.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding