Is een pin die verwijderd is uit het menselijk lichaam geld waard?

Ik heb een pin van 5-6 cm die uit bot verwijderd is. Sommige mensen geven aan dat je hier veel geld mee kunt verdienen met doorverkopen. Klopt dit?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is wat de gek er voor geeft en aangezien er niet zoveel gekken zijn die dit sparen zal dat de prijs niet opdrijven. Fabeltje dus!

Metaal heeft altijd een waarde, omdat het heel makkelijk te hergebruiken is. We hebben niet voor niets zo veel koperdieven de laatste tijd. De waarde van de waarschijnlijk titanium pin is ongeveer 11$ per LB, dat is iets van 25$ per kilo. Niet echt spectaculair dus. Maar wel 3x zoveel als koper. Waarschijnlijk zijn ze in de war met platina. Dat wordt in hele kleine hoeveelheden (in legeringen) soms gebruikt in het lichaam (denk aan chips en pacemakers). En platina is ongeveer 45000$ per kilo.

Een kleine hoeveelheid levert echt niet veel op. In grotere hoeveelheden is het ook niet direct waardeloos. Onlangs werd bekend dat een paar artsen kunstheupen e.d. verzamelen van overleden mensen die zijn gecremeerd. Van het geld besteden zij 3/4 voor een goed doel.

Bronnen:
http://www.nd.nl/artikelen/2012/juli/23/be...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100