na hoeveel kilo zie je dat je bent aangekomen?

Ik moet nog een beetje aankomen, maar ik hoop zo dat ik mn kleding dan nog pas. Ik vind dat ik er nu gezond uitzie, maar moet van de dietiste nog 2 kilo.. zal dit veel verschil maken? (ik ben ong. 1.68 lang)

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat hangt vooral van je lichaamsbouw en je aangeboren aanleg af. Bij mij wordt de buik dikker, waardoor broeken strak gaan zitten. Bij andere vrouwen groeien de borsten, waardoor ze een grotere beha nodig hebben. Andere mensen zien het vaak aan iemands gezicht wanneer een te mager persoon aangekomen is. Want dat krijgt dan een rondere vorm en een gezondere uitstraling. Toegevoegd na 2 minuten: Je kunt er geen aantal kilo's voor noemen. Kijken naar je BMI levert betere informatie op. Als je in de rode zone zat en nu in de oranje zit, dan zou het kunnen dat anderen het zien. Maar ze zullen het zeker merken als je in de groene zone bent gekomen!

Hangt van je bouw af, en bij de ene persoon komt het aan op een zichtbare plaats en bij een ander niet. De meningen zijn een beetje verdeeld, maar zo tussen de 3 en 5 kilo wordt het zichtbaar: http://forum.girlscene.nl/forum.php/Food_Sport/Na_hoeveel_kilo/list_messages/222514

Dat zie je al na 1 kilo zodra je op de weegschaal gaat staan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100