Hoe hypnotiseer ik mezelf?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik kan het je leren, heel simpel en heel snel... Maar dat ga ik niet doen op straffe van een aantal minnen, dus ik leer het je niet via GV... Dat heeft men dus al bereikt zo... Of ik geef je wel een antwoord want jij verdient het wel dat er een antwoord komt... alle minnen ten spijt Maar dan zul jij de enige zijn die me begrijpen zal... Leg je lichaam neer plat en adem snel en oppervlakkig neem 10% van de lucht die je normaal neemt dan wacht je een tijdje en voel dat de zwaartekracht taant dan voel je dat de oren naar het oorverdovende lawaai gaan... Lock je mond en sta op sta op uit je lichaam en verplaats je op afstemming en als je er genoeg van hebt, unlock je mond en slaap aan... Alsjeblieft lieve Sharona... Voor details pm me maar...

Door heel lang in je eigen ogen te kijken...

ik denk niet dat dat kan, kan het wel en je bent alleen weet je dan wel hoe je eruit moet komen ?? dat lijkt me ook belangrijk om te weten voordat je begint

Er staan comments bij die zeggen dat het heeft gewerkt. http://www.youtube.com/watch?v=CnU2Ld1ttoE Toegevoegd na 1 minuut: Of deze (verbannen) video. Hij zal wel niet voor niets verbannen zijn. Toegevoegd na 11 minuten: http://www.youtube.com/watch?v=nUFYJ2Nppfg&feature=related Deze bedoelde ik. Ik heb 'm net zelf uitgeprobeert en voel me nu heel raar. Maar WAUW! Wat een rustgevend gevoel. Het is niet eng ofzo maar juist rustgevend. Je gaat denken aan alleen leuke dingen en raad het je nu gewoon aan om uit te proberen!

Kijk hier maar eens naar dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=vzSRVgF501M&feature=related

Zelfhypnose is een uiterste vorm van zelfbeheersing. Je dwingt je eigen lichaam te luisteren naar je geest. Je moet je bewust worden dat er een splitsing mogelijk is. Je lichaam staat los van je geest, door sterke concentratie kan je, je daar bewust van worden. Als je eenmaal de juiste weg gevonden hebt, dan wordt het steeds makkelijker, maar het is een lange weg die niet iedereen kan bewandelen. Of het je ooit lukt is afhankelijk van je eigen instelling, je karakter en soms je leeftijd. Het is het zoeken naar je eigen ik en als je het gevonden hebt, je daar thuis gaan voelen, je eigen ik dat ben je zelf. Pas hier trouwens wel mee op, dat je niet een ,ZWEVER, wordt, daar bedoel ik mee, buiten de werkelijkheid, De werkelijkheid is hier, en hier moet je verder. Pas op dat het niet een wegvluchten wordt naar de schijnwereld, ook al bestaat deze schijnwereld. Ik heb het me zelf aangeleerd door er veel over na te denken en het toe te laten.

Hypnotherapie geeft je onder deskundige begeleiding meer inzicht in onbewuste reacties die leiden tot bijvoorbeeld psychische problemen. Door je in contact te brengen met je onderbewustzijn kunnen vermogens als het stimuleren van genezende processen in het lichaam, het goed omgaan met emoties en het gebruik van lichamelijke en geestelijke capaciteiten, beter worden aangesproken. Heb je ervaring met hypnose? Heb je deze vorm van therapie wel eens overwogen? Hoe denk je over deze vorm van therapie? Deel je mening en/of ervaring met anderen!

Bronnen:
http://www.gezondheidsplein.nl/discussiepu...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100