Ik heb erg veel steenpuisten op mijn schouder, wat kan ik hieraan doen?

Ik had op internet gelezen dat als je veel steenpuisten naast elkaar hebt je het moet laten na checken. Ik was halfjaar geleden naar de huisarts gegaan over mijn steenpuisten. Die zij dat ik de pil kan proberen, heb ik niet geprobeerd want je krijgt allerlei symptomen ervan (daar had ik geen zin in) maar nu halfjaar later heb ik die steenpuisten nog steeds. Wat kan ik het beste doen?

Toegevoegd na 14 minuten:
*zij=zei

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Toch terug naar je huisarts, hier zijn betere oplossingen voor en inderdaad veel steenpuisten naast elkaar is geen goed teken. Toegevoegd na 3 minuten: Als je dat niet wil zijn er ook nog andere tips: Hygiënische maatregelen zijn nodig om te voorkomen dat de bacteriën zich verspreiden. Als u vaker een steenpuist heeft, dan zijn deze adviezen extra belangrijk: Raak de steenpuist niet aan (dus ook niet drukken of krabben); Was regelmatig uw handen met zeep; Knip uw nagels kort; Gebruik uw eigen handdoek en neem elke dag een nieuwe handdoek; Was elke dag uw lichaam met zeep. Heeft u vaak steenpuisten? Was dan uw lichaam twee tot drie keer per week met een zeep of shampoo met povidonjodium of chloorhexidine. Dit kunt u bij de drogist of apotheek kopen.

Bronnen:
http://nhg.artsennet.nl/kenniscentrum/k_vo...
http://www.huidziekten.nl/folders/nederlan...

Dat vind ik een heel onprofessioneel en vreemd advies van je huisarts. Je kunt het beste vragen of je een verwijskaart kan krijgen voor de dermatoloog die is hier in gespecialiseerd. Sterkte

Zet er gewoon trekzalf op

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100