Pijn aan voorkant van mijn teen, wat kan dit zijn?

Ik heb pijn in mijn middelste teen. Bij het gedeelte waar mijn nagel op zit. Het is vooral kloppende en heel soms brandende pijn ( brandende als ik ren met mijn hockeyschoenen aan) die heb ik dus wel gelijk weggedaan en nieuwe gekocht. Maar met mijn nikes klopt mijn teen ook terwijl die net nieuw zijn en goed zitten. Ook is mijn teen roder dan mijn andere tenen. Weten jullie misschien wat dit is en wat ik er aan kan doen?

Bedankt voor je antwoord

Toegevoegd na 4 minuten:
Door nagels niet knippen kan het waarschijnlijk niet zijn, die knip ik altijd

Weet jij het antwoord?

/2500

Kloppende pijn duidt meestal op een ontsteking, maak een voetbad met Biotex of soda en ga daar met je teen inzitten, hou je hier last van, ga dan over een paar dagen naar de huisarts, wel het voetenbad dagelijks blijven doen.

Je kunt beter even geen dichte schoenen aan doen maar je teen lekker in de open lucht laten. Aangezien we vlak voor het weekend zitten is het denk ik beter om je huisarts te bellen voor advies en misschien wordt er gezegd dat je beter even kunt komen. Succes en sterkte! Toegevoegd na 2 minuten: Als de huisarts niet meer lukt kun je het beste het advies van crea opvolgen en sowieso geen dichte schoenen aan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100