wat te doen aan een dunne penis?

Weet jij het antwoord?

/2500

De vacuümpomp erop ;) Echt dik "maken" (in het algemeen) denk ik niet dat dat mogelijk is.

gewoon niks doen. het gaat er niet om hoe groot of hoe dik je penis is, maar wat je er mee doet. wees creatief tijdens de vrijpartij en er zal geen vrouw (of man, afhankelijk van je geaardheid) zijn, die klaagt, over de vorm van je penis.

Je schijnt de penis te kunnen trainen, zodat deze iets dikker wordt. Dit heet jelken (of jelqen). Het is geen wondermiddel en het vergt tijd en geduld, maar het is wel een manier om resultaat te boeken. Door de jelkoefeningen ontstaan miniscule scheurtjes in de spiercellen die door je lichaam gerepareerd worden. Zodoende worden ze steeds iets dikker.

Bronnen:
Mens-en-gezondheid.infonu.nl/seksualiteit/...

Niets. Niks mis met een dunne penis. Jijzelf hebt niks meer plezier met een dikkere, en als je bang bent dat je partner tekort komt (en daar moet hij wel HEEL dun voor zijn - dunner dan een vinger zeg maar) dan heb je nog genoeg lichaamsdelen over om het leuker voor hem/haar te maken.

Zoek een vrouw die van jou houdt en niet van je piemel. Dat is uiteindelijk veel meer waard en samen komen jullie er dan wel uit.

Wat is in hemels naam een dunne penis? Het is maar een onderdeel van je lijf hoor.Een partner kan het niks schelen hoor,of hij dun of dik is ,denk dat iedereen naar de persoon kijkt en niet wat soort piemel je heb.Zou er geen probleem van maken, je handen enz heb je toch? dan komt het allemaal goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100